Club Brugge: Assist naar werk – #Morethanfootball

23 March 2018

Club Brugge: Assist naar werk – #Morethanfootball

Net zoals vorig jaar neemt de Club Brugge Foundation deel aan de #MoreThanFootball Action Week. Van 21 maart tot 8 april worden de Foundation en haar projecten extra in de kijker gezet. De #MoreThanFootball Action Week geeft Europese profclubs de kans hun maatschappelijke werking voor te stellen aan het grote publiek, waarbij ze hun impact op de samenleving duidelijk maken. Onze Club Brugge Foundation probeert dat op heel wat verschillende gebieden te doen. Vandaag kijken we naar de ‘Assist naar werk’

SCOREN OP DE WERKVLOER

Iedereen moet zijn of haar talent kunnen ontwikkelen, en daar wil Club Brugge bij helpen. Zo krijgen mensen met een verminderde kans op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om zich bij Club Brugge volledig te ontplooien.

Deze nieuwe werknemers gaan aan de slag op verschillende diensten van Club Brugge, om werk-gerelateerde vaardigheden en beroep-specifieke competenties aan te leren.

Dit project is een samenwerking met verschillende organisaties, zoals VDAB, VZW Oranje en Randstad. Vandaag werken er drie personen met een mentale beperking op wekelijkse basis bij Club, die één voor één hun steentje bijdragen aan de organisatie.